Over Nisim

Nisim International is een echt familiebedrijf uit Canada, groeiend dankzij de hoge kwaliteit van de producten en positieve mond-tot-mond reclame.

Alles begon in 1993 dankzij een zelf ontwikkelde techniek om actieve ingrediënten te kunnen onttrekken uit kruiden en planten.  Nisim gelooft in deze actieve natuurlijke werkzame ingrediënten en investeert hier nog steeds in.

Alle producten zijn uitvoerig getest (niet op dieren) en de werking is klinisch vastgelegd in verschillende onderzoeken.

De meeste Nisim producten zijn ontwikkeld voor mensen met een probleem(hoofd)huid en dus zeer mild.  Nisim probeert bij de ontwikkeling van haar producten altijd pro-actief te kijken naar het ingrediëntenprofiel en de mogelijke verbeteringen hiervan.  Zo zijn inmiddels veel producten al zonder MI, sulfaten en parabenen.

Inmiddels worden de Nisim producten in meer dan 45 landen wereldwijd verkocht, waaronder ook enkele landen in Europa.
Onder andere bij drogistketen Boots in Engeland waar FAST een ware bestseller werd, er ontstond zelfs een wachtlijst met 5000 klanten.
Ook in Scandinavië is Nisim zeer sterk gegroeid, mede dankzij de positieve mond-tot-mond reclame (ook door een aantal gerenommeerde dermatologen), naar meer dan 1200 verkooppunten.